Καλώς ήρθες!
  Είσοδος
  ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
  Κούριερ Πανελλαδικά άνω των 100€
  Ηλεκτρονικό κατάστημα 365 ημέρες
  InStore Pickup
  Δόσεις με
  πιστωτική κάρτα
  Πολιτική Επιστροφών / Κάλυψη Εγγύησης
  Επιστροφές Χωρίς επιβάρυνση για τον Πελάτη.
  1. Επιστροφές προϊόντων με Θέματα Εμφάνισης πραγματοποιούνται κατόπιν ελέγχου τους κατά την παραλαβή παρουσία του Μεταφορέα όπου και ο πελάτης θα πρέπει να κάνει άρνηση παραλαβής και να ενημερώσει άμεσα την Εταιρία . Η Εταιρία σε αυτήν την περίπτωση έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει το προϊόν χωρίς ο πελάτης να επιβαρυνθεί το όποιο επιπλέον κόστος μεταφορικών. Εάν ο πελάτης δεν επιθυμεί επαναληπτική παράδοση τότε θα πρέπει να κάνει αίτημα επιστροφής χρημάτων η οποία και πραγματοποιείται εντός 14 Εργάσιμων Ημερών.
  2. Ελαττωματικό προϊόν κατά την παράδοση ( DOA ). Η διαπίστωση του κατασκευαστικού ελαττώματος θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών από την ολοκλήρωση της παράδοσης. Στην περίπτωση λευκών συσκευών ( Ψυγεία, ηλεκτρικές κουζίνες, πλυντήρια, κλπ) και των κλιματιστικών μηχανημάτων απαιτείται επίσκεψη τεχνικού του εξουσιοδοτημένου Service Center της προμηθεύτριας εταιρείας και έγγραφη βεβαίωση περί διάγνωσης της βλάβης της συσκευής έτσι ώστε να θεωρηθεί ότι το προϊόν ήταν ελαττωματικό κατά την παράδοση (DOA).
  3. Σε περίπτωση παραλαβής λάθος προϊόντος ή λάθος ποσότητας η Εταιρία αναλαμβάνει τα μεταφορικά έξοδα για την διευθέτηση των διαφορών.

  Χρήση Δικαιώματος Υπαναχώρησης
  1. Επιστροφές Μη ελαττωματικών προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς με έξοδα αποστολής που επιβαρύνουν το πελάτη, υπό την προϋπόθεση ότι η συσκευασία και το προϊόν είναι άθικτα και δεν έχουν μπει σε λειτουργιά. Δικαίωμα Υπαναχώρησης υπάρχει μόνον για τις Αγορές που έχουν γίνει εξ αποστάσεως.
  2. Η συσκευασία του προϊόντος θα πρέπει να μην είναι φθαρμένη, κατεστραμμένη ή αλλοιωμένη καθ ’οιονδήποτε τρόπο, ή να βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του.

  Κατηγορίες Προϊόντων Χωρίς Δικαίωμα Υπαναχώρησης
  1. Για λόγους Ασφαλείας προϊόντα προσωπικής φροντίδας τα οποία έχει γίνει αποσφράγιση της συσκευασίας ή και χρησιμοποιηθεί έστω και μια φορά δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής στην περίπτωση που ο πελάτης έχει μετανιώσει την αγορά του.
  2. Αγορές οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε φυσικό κατάστημα ή αγορές που πραγματοποιήθηκαν μέσω του Ηλεκτρονικού καταστήματος αλλά η παραλαβή πραγματοποιήθηκε από Φυσικό κατάστημα δεν θεωρούνται ως αγορές εξ αποστάσεως και εξαιρούνται του δικαιώματος υπαναχώρησης.

  Σημαντικές Πληροφορίες
  1. Για τις αποστολές εάν ο πελάτης κατά την παραλαβή υπογράψει ότι παρέλαβε καλώς ή δεν προβεί σε άρνηση ή κάποιο σχόλιο περί της ζημίας που εντόπισε στο παραστατικό διακίνησης, τότε και έχει εγκρίνει την κατάσταση του προϊόντος Καλώς οπότε και χάνει αυτόματα τη δυνατότητα να ζητήσει αλλαγή λόγω θεμάτων εμφάνισης .
  2. Εάν το προϊόν παραδοθεί σε τρίτη μεταφορική εταιρεία κατ επιλογή του πελάτη θα πρέπει να έχει συμφωνήσει με την μεταφορική του να κάνει τον απαραίτητο έλεγχο. Από την στιγμή που η μεταφορική εταιρία της επιλογής του πελάτη κάνει την παραλαβή τότε η παράδοση θεωρείται Καλώς και ουδεμιά ευθύνη φέρουμε για θέματα εμφάνισης του προϊόντος η φθορές που μπορεί να προκύψουν.
  3. Εάν ο πελάτης παραλάβει το προϊόν με δικό του μεταφορικό μέσο από τις εγκαταστάσεις της Εταιρίας τότε η παραλαβή λόγο της παρουσίας του θεωρείται Καλώς και ουδεμία ευθύνης της εταιρίας η απαίτηση του πελάτη μπορεί να υπάρχει για θέματα εμφάνισης.
  4.Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή η Εταιρία έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβεί μονομερώς και άνευ εταίρου τινός σε μερικό συμψηφισμό ή ακόμη και σε ολικό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη προς το εισπραχθέν τίμημα.
  5. Ο όροι αυτοί ισχύουν για αποστολή των εμπορευμάτων με μεταφορική του καταστήματος στη διεύθυνση που θα ορίσει ο πελάτης εξ αρχής και θα αναγράφεται πάνω στην απόδειξη αγοράς και όχι σε διαφορετική διεύθυνση από αυτή η με την χρήση μεταφορικής κατ επιλογή του πελάτη .
  6. Επιστροφές χρημάτων προς τον πελάτη πραγματοποιούνται εντός 14 Εργασίμων ημερών από την έγκριση της επιστροφής και κατόπιν παραλαβής της συσκευής και επιβεβαίωσης της κατάστασης της .
  7. Σε περίπτωση που δεν θα πληρούνται οι παραπάνω όροι οι επιστροφές δεν θα γίνονται δεκτές.
  8. Τα προϊόντα έχουν τους Όρους χρήσης τους σε έντυπο manual η σε μορφή ηλεκτρονικής αποστολής αναλόγως την εταιρεία εισαγωγής κι εφόσον δεν τηρηθούν οι οροί σωστής χρήσης από τον πελάτη δεν ισχύει η εγγύηση στο προϊόν .
  9. Η απόδειξη θα πρέπει να φυλάσσεται το χρονικό διάστημα και μέχρι τη λήξη της ημερομηνίας εγγύησης από τον πελάτη για την επίδειξη της σε περίπτωση βλάβης της συσκευής για την ενεργοποίηση της εγγύησης του προϊόντος .
  10. Στην περίπτωση που ένα προϊόν παρουσιάσει τεχνικό πρόβλημα εντός της εγγύησης, ο πελάτης θα πρέπει να επικοινωνήσει με το εγκεκριμένο από τον κατασκευαστή «Service Center» για την κάλυψη της Εμπορικής Εγγύησης. Το Service Center μπορεί να σας ενημερώσει για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στην εμπορική εγγύηση του προϊόντος καθώς και τη διαδικασία αποκατάστασης της βλάβης. Η Μεταφορά από και προς το Εξουσιοδοτημένο Service Center γίνεται πάντα με ευθύνη και έξοδα του πελάτη.
  11. Κατά την επικοινωνία σας με το Service Center να έχετε στην διάθεση σας το ακριβές μοντέλο του προϊόντος, τον σειριακό αριθμό (συμβουλευτείτε τις οδηγίες χρήσεως που συνοδεύουν το προϊόν) και το παραστατικό αγοράς του γιατί θα σας ζητηθούν.
  12. Η Κάλυψη της Εγγύησης των Μεγάλων Λευκών συσκευών όπως Πλυντήρια, Κουζίνες, Ψυγεία κλπ πραγματοποιείται στην έδρα του πελάτη ο οποίος δεν φέρει καμία επιβάρυνση μετάβασης τεχνικού , ανταλλακτικών και εργασίας. Σε Περιπτώσεις Μη Δυνατότητας επισκευής και εντολής αντικατάστασης από το εξουσιοδοτημένο Service Center η ευθύνη και τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος στην εταιρία επιβαρύνουν τον πελάτη.
  13. Καμία αντικατάσταση προϊόντος με κάλυψη εντός εγγύησης και για κανέναν λόγο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς εντολή από το επίσημο Service Center.
  14. Όλες οι Επιστροφές προϊόντων από εντολή Αντικατάστασης DOA και εντολή Αντικατάστασης από Αδυναμία επισκευής θα πρέπει να πραγματοποιούνται από τον πελάτη προς την εταιρία εντός 5 εργασίμων Ημερών.
  15. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εγκατάσταση για κουζίνες αερίου & εστίες αερίου, θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά και μόνο από πιστοποιημένο τεχνικό αερίου.
  16. Συσκευες οικιακης χρησης οπου κανουν επαγγελματικη χρηση βασει ορων των εγγυησεων δεν καλυπτονται απο εγγυηση .
  17. Για τις αντικαταστάσεις συσκευων που αφορουν διαδικασια παραλαβη κατα την παραδοση συσκευης με γνωματευση εξουσιοδοτημενου service μπορουν να παραμεινουν στην αποθηκη μας μεχρι και 3 εβδομαδες για την εκετελέση της παραγγελιας . Μετα το περας της δηλωμενης περιοδου κρατησης του προιοντος κι εφοσον ο πελατης ερθει πρωτα και παντα σε επικοινωνια με το αρμοδιο τμημα rma του καταστηματος μας θα μπορεσει να κρατηθει ενα επιπελον χρονικο διαστημα αλλα με κοστος αποθηκευτρων για το οποιο κοστος θα ενημερωθει και θα πρεπει να επιβεβαιωσει.
  Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας
  Πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας
  Συνδεθείτε στον Ho.re.ca. λογαριασμό σας
  Live Διαθεσιμότητα Καταστημάτων
  Αλλαγή Στοιχείων
  Ενημέρωσε Τα Στοιχεία Του Λογαριασμού Σου

  Αλλαγή Στοιχείων

  Ονοματεπωνυμο*
  Διεύθυνση*
  Πόλη*
  Τ.Κ.*
  Σχόλια Διεύθυνσης (Όροφος, Κουδουνι κλπ)
  Τηλέφωνο*
  Κινητό
  Καταχώρηση
  Αλλαγή Στοιχείων Εταιρίας

  Επωνυμια*
  ΑΦΜ*
  ΔΟΥ*
  Διεύθυνση*
  Πόλη*
  Τ.Κ.*
  Σχόλια Διεύθυνσης (Όροφος, Κουδουνι κλπ)
  Τηλέφωνο*
  Κινητό
  Υπεύθυνος*
  Καταχώρηση
  Προσθήκη Νέων Στοιχείων

  Ονοματεπωνυμο*
  Διεύθυνση*
  Πόλη*
  Τ.Κ.*
  Σχόλια Διεύθυνσης (Όροφος, Κουδουνι κλπ)
  Τηλέφωνο*
  Κινητό
  Καταχώρηση
  Προσθήκη Νέας Εταιρίας

  Επωνυμία*
  ΑΦΜ*
  ΔΟΥ*
  Διεύθυνση*
  Πόλη*
  Τ.Κ.*
  Σχόλια Διεύθυνσης (Όροφος, Κουδουνι κλπ)
  Τηλεφωνο*
  Κινητό
  Υπεύθυνος*
  Καταχώρηση
  Αλλαγή Στοιχείων Εταιρίας

  Επωνυμια*
  ΑΦΜ*
  ΔΟΥ*
  Διεύθυνση*
  Πόλη*
  Τ.Κ.*
  Σχόλια Διεύθυνσης (Όροφος, Κουδουνι κλπ)
  Τηλέφωνο*
  Κινητό
  Όνομα Υπευθύνου*
  Επώνυμο Υπευθύνου*
  Καταχώρηση
  OK
  OK
  OK
  OK
  OK
  OK
  OK
  OK
  OK
  OK
  OK
  OK
  Βρέθηκαν Λάθη Στα Στοιχεία που Έχετε Δηλώσει!!!
  Για να Συνεχίσετε Στο Επόμενο Βήμα Θα Πρέπει να Κάνετε Τις Απαραίτητες Διορθώσεις Στα Παρακάτω
  Αττική

  Εφόσον το επιθυμείτε Παραλαβή από Κατάστημα μπορείτε κατά την Διαδικασία της παραγγελίας σας να επιλέξετε το Κατάστημα PaletaDeals που σας εξυπηρετεί. Τα Εξελιγμένα συστήματα μας θα σας ενημερώσουν με ενημερωτικό Email και SMS Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη στο κατάστημα της Επιλογής σας.

  Αποστολή Στον Χώρο της Επιλογής σας.
  Δωρεάν για αποστολές εντός Αθηνών για παραγγελίες άνω των 70€
  Για Παραγγελίες Μικρότερες των 70€ ακολουθούν οι κάτωθι χρεώσεις.
  5€ Με το Φ.Π.Α Για τα Δέματα Μέχρι 5 Κιλά και 1.20€ Με το Φ.Π.Α για κάθε επιπλέον κιλό. Η Επιλογή του τρόπου πληρωμής με αντικαταβολή χρεώνετε με 3,00€ Με το Φ.Π.Α επιπλέον ανά αποστολή.

  Για έχετε δείτε το πού βρίσκετε η αποστολή σας παρακαλούμε να καταχωρήσετε τον Αριθμό Voucher που σας έχουμε αποστείλει στον σύνδεσμο  http://easy-mail.gr/el/web-tracking.html

  Υπόλοιπη Ελλάδα
  Αποστολή με Courier
  Ενιαία Χρέωση για Ηπειρωτική – Νησιωτική Ελλάδα όπως επίσης και των δυσπρόσιτων περιοχών.
  6€ Με το Φ.Π.Α Για τα Δέματα Μέχρι 5 Κιλά και 1.35€ Με το Φ.Π.Α για κάθε επιπλέον κιλό. Η Επιλογή του τρόπου πληρωμής με αντικαταβολή χρεώνετε με 3,00€ Με το Φ.Π.Α επιπλέον ανά αποστολή.

  Για να δείτε το πού βρίσκετε η αποστολή σας παρακαλούμε να καταχωρήσετε τον Αριθμό Voucher που σας έχουμε αποστείλει στον σύνδεσμο http://easy-mail.gr/el/web-tracking.html

  Αποστολή Με Μεταφορική Εταιρία
  Για τις Βαριές αποστολές άνω των 20kg σας προτείνουμε να επιλέγετε αποστολή με μεταφορική εταιρία έτσι ώστε να επιβαρυνθείτε με το μικρότερο δυνατό κόστος. Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε πως σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας οι μεταφορικές εταιρίες δεν πραγματοποιούν παράδοση στον χώρο σας αλλά εξυπηρετούν μόνον με παραλαβή από τις εγκαταστάσεις τους κάτι για το οποίο η εταιρία μας δεν φέρει κάποια ευθύνη. Σε περίπτωση που επιλέξετε αποστολή με μεταφορική εταιρία δεν δίνεται η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.

  Χρόνος Προετοιμασίας
  Σε περίπτωση που το προϊόν που σας ενδιαφέρει είναι άμεσα Διαθέσιμο ο Χρόνος που απαιτείται για την προετοιμασία και Αποστολή της παραγγελίας σας είναι 1 με 3 Εργάσιμες Ημέρες. Επιτυγχάνουμε ποσοστό μεγαλύτερο του 97% σε αυτή την Δέσμευση. Σε περιόδους αυξημένης κίνησης ( Χριστούγεννα, Περίοδος Θερινών Διακοπών ) ή καταστάσεων ανωτέρας Βίας υπάρχει περίπτωση καθυστερήσεων.

  Καλώς ήρθατε στον δικτυακό τόπο της PaletaDeals. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας συμφωνείτε να τηρήσετε τους παρακάτω όρους χρήσης που σε συνδυασμό με την πολιτική μας σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων διέπουν τις σχέσεις συνεργασίας της PaletaDeals μαζί σας όσον αφορά αυτόν τον δικτυακό τόπο.

  Ο όρος PaletaDeals αναφέρεται στην ιδιοκτήτρια εταιρεία αυτού του δικτυακού τόπου, PaletaDeals ΕΠΕ με έδρα στην Εθνάρχου Μακαρίου 19, Περιστέρι, ΤΚ 12131, (ΑΦΜ 095506764).

  Η χρήση αυτού του δικτυακού τόπου διέπεται από τους παρακάτω όρους χρήσης:

  Το περιεχόμενο, η δομή και η εμφάνιση των ιστοσελίδων της PaletaDeals δίνεται  για την δική σας πληροφόρηση και χρήση και μπορεί να τροποποιηθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

  Η PaletaDeals και οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ακρίβεια, την ορθότητα ή την πληρότητα των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτόν τον δικτυακό τόπο. Αναγνωρίζετε πως αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιέχουν λάθη ή ανακρίβειες για τα οποία η PaletaDeals δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες.

  Κάνοντας χρήση των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτό τον δικτυακό τόπο είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη, για το οποίο η PaletaDeals δεν φέρουμε ευθύνη. Είναι δική σας ευθύνη να βεβαιωθείτε πως οποιαδήποτε προϊόντα, υπηρεσίες ή πληροφορίες που είναι διαθέσιμα στις ιστοσελίδες καλύπτουν τις απαιτήσεις σας.
  Αυτός ο δικτυακός τόπος εμπεριέχει υλικό το οποίο ανήκει στην PaletaDeals. Αυτό το υλικό εμπεριέχει, τον σχεδιασμό, την διάταξη, την εμφάνιση, τα γραφικά, και τα κείμενα των ιστοσελίδων. Απαγορεύεται αυστηρά η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του παραπάνω υλικού για εμπορικούς σκοπούς.

  Αυτός ο δικτυακός τόπος εμπεριέχει εξωτερικούς συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες. Αυτοί οι σύνδεσμοι παρέχονται για την διευκόλυνση σας και για να σας παρέχουν επιπλέον πληροφόρηση. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων στις οποίες παρέχουμε τέτοιους συνδέσμους.

  Απαγορεύεται η δημιουργία συνδέσμων προς τον δικτυακό τόπο PaletaDeals.gr χωρίς προηγούμενη έγκριση της PaletaDeals.

  Η Χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος www.PaletaDeals.gr συνεπάγεται και την αποδοχή των όρων περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Για Αναλυτικές Πληροφορίες περί προστασίας προσωπικών Δεδομένων Κλικ ΕΔΩ
  Όροι & Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων GDPR
  Ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας η εταιρία PaletaDeals Ε.Π.Ε με Α.Φ.Μ 095506764, έδρα στην Αθήνα Αττικής, Στουρνάρη 27Δ, Τ.Κ. 10682, email: datap@PaletaDeals.gr, τηλ: 2105714144 και website: www.PaletaDeals.gr χρειάζεται την συγκατάθεση σου έτσι ώστε να σου στέλνει Προσφορές, Νέα και να σου προσφέρει εξατομικευμένη εξυπηρέτηση μέσω Email, Newsletter, Sms , Viber Και Social Media. Μετά την συγκατάθεση σου θα λάβεις αυτοματοποιημένο μήνυμα επιβεβαίωσης στο email που μας έχεις δηλώσει.

  Που Διαβιβάζουμε τα Δεδομένα
  Η PaletaDeals δεσμεύεται πως δεν θα δώσει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους με Εξαίρεση :
  1. Τρίτες εταιρίες που η PaletaDeals διατηρεί συνεργασία σε επίπεδο Ηλεκτρονικής Προβολής και Marketing Ενεργειών και αναλαμβάνουν το τεχνικό μέρος της αποστολής των Ηλεκτρονικών μηνυμάτων ή Διαφημιστικού Υλικού που παραλαμβάνετε.
  2. Συνεργαζόμενες εταιρίες Διανομής και Διακίνησης εμπορευμάτων με σκοπό την ορθή μεταφορά και παραλαβή των παραγγελιών σας.
  3. Εταιρίες του Ομίλου στον Οποίο ανήκει η PaletaDeals Ε.Π.Ε και επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με το ισχύον κάθε φορά πλαίσιο, με αποκλειστικό σκοπό την διεύρυνση και από μέρους τους, της επικοινωνίας ενημερωτικού χαρακτήρα, Προσφορών και Εξατομικευμένης πληροφόρησης που λαμβάνετε.

  Στις περιπτώσεις αυτές η PaletaDeals Ε.Π.Ε παραμένει υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, ορίζει τα επιμέρους στοιχεία της επεξεργασίας και όπου απαιτείται υπογράφει σύμβαση προκειμένου να διασφαλίζεται πως η επεξεργασία εκτελείται σύμφωνα με τον Κανονισμό της Ε.Ε περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και πως ο καθένας μπορεί να ασκήσει τα δικαιώματα που του δίδονται από το νομικό πλαίσιο.

  Λόγοι Επεξεργασίας Δεδομένων
  Για τους παρακάτω λόγους η εταιρία PaletaDeals συλλέγει και επεξεργάζεται τα απολύτως απαραίτητα προσωπικά σας δεδομένα έτσι ώστε να μπορεί να σας προσφέρει μία σύγχρονη , γρήγορη και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση.

  1. Εκτέλεση των Παραγγελιών σας.
  2. Αποστολή Newsletter Διαφημιστικού – Ενημερωτικού Χαρακτήρα.
  3. Αποστολή Προσφορών, Ενημερώσεων και Εξατομικευμένης επικοινωνίας μέσω Email, SMS, Viber, Social Media
  4. Δημιουργία Λογαριασμού Μέλους
  5. Εξατομικευμένη Επικοινωνία και Εξυπηρέτηση.
  6. Δημιουργία Λογαριασμού Μέλους με την Χρήση μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης ( Social Media )
  7. Έρευνες Ικανοποίησης Πελατών.
  8. Διεύρυνση Δυνατοτήτων Ενημέρωσης, πληροφόρησης Πελατών και εμπειρίας πλοήγησης στο Ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
  9. Εξυπηρέτηση μετά την Πώληση ( After Sales Services )

  Δικαιώματα που έχετε σχετικά με τα Προσωπικά σας Δεδομένα.
  Οποιαδήποτε στιγμή έχεις την δυνατότητα να ανακαλέσεις την συγκατάθεση σου επιλέγοντας το Κουμπί Unsubscribe που θα βρεις σε κάθε επικοινωνία ή στέλνοντας Email στο datap@PaletaDeals.gr ή καλώντας μας στο 2105714144 ή ακόμη και με την επίσκεψη σας σε κάποιο από τα καταστήματα PaletaDeals.

  Επίσης οποιαδήποτε στιγμή έχεις δικαίωμα πρόσβασης, τροποποίησης ή και διαγραφής των προσωπικών σου δεδομένων μέσω της πρόσβασης σου στην Ιστοσελίδα μας, μέσω αποστολής email στο datap@PaletaDeals.gr ή ακόμη και καλώντας μας στο 2105714144.

  Σε περίπτωση που θεωρείς πως η Διαχείριση των προσωπικών σου δεδομένων παραβιάζει την νομοθεσία έχεις το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων προσωπικού Χαρακτήρα www.dpa.gr

  Για περαιτέρω Ενημέρωση σχετικά με την Χρήση της Ιστοσελίδας παρακαλούμε ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους.

  Οροί Χρήσης

  https://www.PaletaDeals.gr/view/13/ori-chrisis

  Ασφάλεια Συναλλαγών

  https://www.PaletaDeals.gr/view/10/asfalia-sinallagon

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

  https://www.PaletaDeals.gr/view/12/prostasia-prosopikon-dedomenon

  Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων είμαστε στην διάθεση σου στο Τηλέφωνο 2105714144 ή Email : datap@PaletaDeals.gr .
  Γρήγορη Προβολή